onsdag 1 januari 2014

Rainbow Honey - Emerald Weapon

Till dagens Gröna Onsdag hos Vacker och Underbar blir det min nyårmanikyr, som också är första gången jag testar märket Rainbow Honey. Jag hade sån tur med detta lack, fick det levererat från Edgy Polish dagen innan nyårsafton och det var både jättesnyggt och perfekt matchat till mina gröna örhängen från Peggy Li Creations. Nöjd :) Tyckte det var roligt med de örhängena eftersom jag också, precis som Peggy, fastnade för de smaragdörhängen Angelina Jolie hade på nån premiär... fast det är tyvärr inga äkta smaragder i de här då.


Det här lacket ser gärna tealgrönt ut på bild men det är grönt, tro mig. Som en glittervariant av Isadorafavoriten Beetle Green, typ, fast ännu mer smaragdig. Verkligen ett grönt för mig.
Jag lade på tre lager för att få det riktigt täckande och så Seche Vite, lacket i sig torkar lite matt så vill man ha glans är det överlack som gäller. Sen körde jag min patentlösning för festmanikyrer, la på ett lager OPI Servin' Up Sparkle på ringfingret.


Ett alldeles utmärkt och dessutom mycket vackert lack alltså.Det rasade visserligen av redan dagen efter men det är också så att jag diskade efter en nyårsmiddag för 10 personer så jag skulle vara orättvis om jag drog den slutsatsen direkt att lacket håller dåligt.


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Absolut! Om man gillar skimrande mörka gröna är det här faktiskt ett måste.

   Radera
 2. Svar
  1. Verkligen. Helt klart värt att få vara med på nyår :)

   Radera