torsdag 30 januari 2014

Handkrämsbonanza

Jahaja. Det blev ingen Grön Onsdag igår och vi får se om jag lyckas vara med på holofredag, har lite problem med kommunikationerna så jag får inte upp några nagelbilder just nu.
Så istället tänkte jag visa upp en stor del av shoppingen från Glasgow förra veckan, nämligen handkrämer. Det har ju i alla fall lite med naglar att göra, tycker jag.
Som jag gnällt om tidigare så är minusgrader pest för huden och händerna är ju ofta utsatta. Har i skrivande stund två självsprickor på fingrarna, helt klart oskönt.
På jobbet har jag ytterligare en handkräm, nån från ICA med rapsolja som jag dock tycker luktar väl starkt.
Vi har två svenskinköpta deltagare som ni ser, ja CCS-krämen är ju tom tillverkad i Sverige:  CCS Repairkräm och så Kicks Skin Treat-handkräm. Repairkrämen fungerar faktiskt riktigt bra men man blir ju rätt så kladdig en stund så jag skulle inte rekommendera den till jobbet kanske. Skin Treat har jag haft en stund men den räcker inte helt när det blir kallt.
Av de nya har jag bara testat en; Soap & Glory Hand Dream. Den luktar sött, lite sådär som luktsuddegummin gjorde, Soap & Glorys produkter har ofta den doften tycker jag. Den verkar helt ok i alla fall de få gånger jag provat men den behöver provas längre. Är nyfiken på Endless Glove så den måste provas snart. Bootskrämen tror jag är en ny förpackning på en kräm jag använt förut men helt säker är jag inte.

Nån som har nån superkur att rekommendera för vintertorra tassar?

2 kommentarer:

  1. Jag använder mig utav Almond Hand & Nail Butter från TBS som jag tycker funkar jättebra, även Almond Hand & Nail Cream funkar bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Har bara testat Hempserien hos TBS förut.

      Radera