måndag 29 juli 2013

Smitten Polish - Naiad

Och idag är det blå måndag, i tid och allt.
Här är ytterligare ett lack från min Smittenbeställning.
Och jag vet inte om det är fel på mig eller om det beror på färgerna jag har skaffat (mest pastelliga) men jag har alltid lite besvär med Smittenlacken, de vill gärna bli lite strimmiga och ojämna men jämnar till sig när jag toppar med Seche Vite. Och de är ju oavsett så fina så jag får ta det extra krånglet helt enkelt.

Det här är tre lager av Naiad och det är ju ett jättetjusigt lack i pastellig turkos (med diskreta droppar av grönt) och rosa skimmer. Skimret vill inte riktigt komma ut och leka på bilderna men man kan i alla fall ana det.
Första bilden är i lite gulaktig inomhusbelysning:
 och en utomhusbild, som så det var idag med regntunga skyar
 och här i en lite starkare lampa där jag försökt locka fram skimret. Här syns också den gröna sidan av lacket tämligen väl:
Snyggt och somrigt! Muntrar upp med den där lite sorglösa färgen.

Man vill ju hålla kvar sommaren en stund. Jag tycker i och för sig att det är finast med en riktigt vacker höst eller blommande vår/försommar men ibland är det så otroligt skönt med hela sommarkoncepet: ljuset, grönskan, bara dra en klänning över huvudet och vara klar att gå, förhoppningsvis lata dagar i gott sällskap... men nu ska jag avsluta detta innan jag börjar kanalisera Tomas Ledin ;)

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! Jag blev väldigt förtjust i det själv. Som sagt, Smitten gör riktigt tjusiga lack.

      Radera