söndag 21 juli 2013

Nail Pattern Boldness - Inner beauty is for amateurs

Det här lacket överraskade lite, jag hade trott att det skulle vara ett lite kallare rött jelly. Istället fick jag ett, visserligen blåbaserat, ganska blodigt rött istället, proppat med glitter. Och jag gillar verkligen iridiscerande glitter så jag klagar inte. Däremot kan det säkert bli spännande att ta bort sen.
På bilderna har jag två lager Inner..., ett lager av NPB:s egna Glitter Food och ett lager av Seche Vite, ändå kan man lite svagt känna att ytan är lite skrovlig.
Utan överlack var det som att ha ett strukturlack.

Översta bilderna är hur lacket ser ut inomhus:


Här syns det i solen:
 Som vanligt är det hopplöst att göra glittret rättvisa på bild men det här är i alla fall ett väldigt fint lack som får det där lilla extra av glittren.
Och om nån är känslig kan det nämnas att manikyrerna kommer vara lite ostädade tills dess att jag äntligen har beställt en ny korrigeringspenna. Detta lack hade en bra formula som var lätt att lacka med så det är inte det som är problemet :)

Jag har förstått att lackbloggare också ofta gillar katter så jag får väl kasta ut en bild på en av mina. Jätteledsen katt här som rivit ner en av de stora porslinsblommorna och nu vill komma till nåders igen.

2 kommentarer:

 1. Jag är inte så jättegalen i rött förutom röda skimmer. Katten däremot är ju alldeles ljuvligt söt!!!:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Röda skimmer är mina favoriter också men ibland känner jag för att slå till med lite glitter.

   Katten säger tack så mycket, hon vet :) liten katt med gigantiskt ego

   Radera