onsdag 25 september 2013

Zoya - Mason

Hösten har kommit smygande och med den lite höstigare och vampigare lackfärger. I senaste leveransen från Nailmail kom denna skimrande skönhet. Lila är en favorit hos mig och dessutom heter en av mina favorithjältinnor i litteraturen Marla Mason så det var ju svårt att inte gilla detta lack ;)
Det här är alltså ett ganska så vampigt skimmerlack, rödlila med ett blått skimmer i som kommer fram i en del ljus, som ni ser på bilderna nedan. Tre lager här. Det krympte lite, vilket syns på bilderna, men jag tror det kan vara jag som lät lacket torka lite för länge innan jag la på Seche Vite. Man blir lite stissig själv av att dra på tre vilt protesterande katter till veterinären så jag var nog lite ofokuserad.

Här syns lacket i inomhusljus:

 I dagsljus:
 och i dämpat solljus:
Och här har vi en bild på en nöjd katt som nu inte behöver vaccineras på ett år. Vet inte om mina nerver hade klarat att göra det tidigare än så heller...

2 kommentarer:

  1. Men en sån ljuvligt söt katt! Kan absolut förstå hans nöjdhet! Imponerande att dra med tre katter till veterinären, min sambo och jag har fullt upp med en. Fast hon är supersnäll, tycker bara inte om att bli instoppad i buren.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är verkligen supersöt :) och vår absolut snällaste katt. Men hon vill inte in i nån bur, inte få nån spruta, inte få tänderna kollade och absolut inte få klorna klippta. Dock skrek hon inte i bilen, till skillnad från vissa andra katter.

      Radera