fredag 25 oktober 2013

Layla - Emerald Divine

united-in-green-logo
Ja, det är holofredag idag igen men jag tänkte köra en kombolösning idag och helt enkelt ha ett grönt hololack så att jag kan flika in United in Green också.
Det här är mitt första och än så länge enda lack från Layla, som jag köpte från Nailmail för ett tag sedan. Och jag ska säga att jag gillar detta mycket mer än jag trodde. I flaskan ser det lite ut att vara ytterligare ett holo med urvattnad färg men även om den gröna inte är så färgstark som man kan tro av namnet så gillade jag det väldigt mycket. Vacker grön och ihop med den intensiva holoeffekten ser det nästan lite utomjordiskt ut på naglarna. Kollegorna oooh:ade och aah:ade en del idag kan jag säga.

Jag har blivit varnad för att detta lack lider av holosjuka så jag använde ett gammalt tips från Sminkan och la på ett lager Seche Vite innan jag lackade. Det brukar fungera, minns fortfarande hur jag kämpade med mina första holon från NfuOH innan det tipset, men man får ändå inte vara tveksam när man lackar för då kan penseln börja dra med sig färgen ändå. Här har jag tre lager.

Inomhusljus:
 I dagsljus:
I solljus:

Winter is coming även om det har varit förvånande varmt de flesta dagar och med det kommer också torra händer, nagelband och naglar. Inhandlade Lemon Flutter från Lush för att testa. Min absoluta favoritkräm från Boots finns tyvärr inte i Sverige och tyvärr verkar det som om Boots har slutat tillverkningen helt så den inte går att få tag på utomlands heller :( synd för den var både billig och bra.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jo, det är verkligen snyggt! Med bättre solljus tror jag det har betydligt mer imponerande regnbågar också.

      Radera