onsdag 9 oktober 2013

Lilypad Lacquer - We are mint to be

Dags för grön onsdag. Och jag tror att jag kanske börjar bli tjatig... för den som följer min blogg inser nog att just den här sortens gröna är en stor favorit.
Det här är i alla fall bra på alla sätt. Vacker färg (fast jag tycker inte att den är mintgrön egentligen), mycket tjusigt skimmer (guldigt, vilket var svårt att fota) och mycket bra lack dessutom.
Det är tre lager ni ser här, toppat med Seche Vite. Färgen i sig torkar faktiskt matt så vill man ha glans behöver man överlack.
Jag köpte detta via Norway Nails.

Naturligtvis jättesvårt att fota, också pga inget solsken. Första lite suddiga bilden får vara med eftersom den har en jättebra färgåtergivning och man kan åtminstone skymta skimret.

Inomhusljus:
 Med blixt:
 I starkt lampsken:

Jag har varit korkad idag och köpt en bok med amerikanska kakrecept. Bara att titta på bilderna ökar midjemåttet med ca 8 cm...

7 kommentarer:

 1. Underbart lack med jättesött namn!

  SvaraRadera
 2. Ett tips är att ta bort ordverifieringen som man måste fylla i när man kommenterar. Du vet de där otydliga orden man skriver av för att bevisa att man inte är en robot :P Jag hade själv det i början, men visste inte om det själv, så jag blev glad när en annan sa till mig. Bara så du vet!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ja, jag såg färgen och bara "It must be mine". Plus att Lilypad hittills har varit av väldigt bra kvalité.

   Radera
 4. Härligt lack, men nej, inte så mintigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här gröna är kanon men jag letar fortfarande efter det perfekta mintgröna. Just mintgrönt (ok, de flesta pasteller) har ofta hemsk kritig formula.

   Radera